Logga in

Logga in på ACE Academy

Nytt lösenord

För att byta lösenord krävs en adminkod. Om du byter lösenord kommer lösenordet bytas för alla som har tillgång till kontot.

Byt lösenord

Fel admin kod

Det nya lösenordet måste vara längre än 8 tecken

Användaren är inte behörig

Telia Ace
Välkommen till våra event och webbinarier

Även om det är roligt att utveckla lösningar så är det i mötet med kunderna vi verkligen hämtar energi, och vi hoppas att ni tycker att det är lika inspirerande att möta oss. Här hittar du information om när, var och hur!

ACE Interact och nyheter i ACE 15

ACE Interact är det moderna webbaserade verktyget för kundinteraktioner. Vi börjar med att visa hur verktyget ser ut. Hur anpassar jag min arbetsyta? Hur tar jag emot olika mediakontakter? Vilka nya funktioner har kommit i den nya versionen? Därefter berättar vi om de övriga nyheterna i ACE 15.

Se vårt senaste webbinarium här intill.

"Intressanta ämnen som är högaktuella för oss. Gav många bra idéer."
"Godt at se nogle af de nye teknologier i brug"
"Väldigt bra talare, relevanta lösningar för kunderna i rummet. Stark struktur och väldigt trevligt event att gå på generellt sett."
Kommentarer från kunder som deltog på roadshow 2018
Boka Demo

Visst, vi kan beskriva de olika delarna av systemet och berätta om värdet de kan tillföra er organisation. Men det är först när du ser det med egna ögon som du får en full förståelse för vilka möjligheter som finns. Hör av dig till oss och boka en demo så tar vi dig med på en guidad tur av Telia ACE.

Boka demo