Logga in

Logga in på ACE Academy

Nytt lösenord

För att byta lösenord krävs en adminkod. Om du byter lösenord kommer lösenordet bytas för alla som har tillgång till kontot.

Byt lösenord

Fel admin kod

Det nya lösenordet måste vara längre än 8 tecken

Användaren är inte behörig

Telia Ace
Välkommen till våra event och webbinarier

Även om det är roligt att utveckla lösningar så är det i mötet med kunderna vi verkligen hämtar energi, och vi hoppas att ni tycker att det är lika inspirerande att möta oss. Här hittar du information om när, var och hur!

Inspirationsdag om det vinnande kundmötets två X-faktorer

Välkommen till en inspirationsdag med fokus på hur kundmötet och arbetssätt kan utvecklas med hjälp av CX och EX - the X-factors for excellent customer meetings!

Nu med extra tid för erfarenhetsutbyte.

Anmälan
23 januari 2020
13:00 - 17:30 då vi avrundar med mingel och tilltugg
PÅ PLATS I TELIAS HUVUDKONTOR, GRANNE MED WESTFIELD MALL OF SCANDINAVIA
Mer om innehåll och praktikaliteter
CX & EX - framgångsfaktorer för kundmötet

Kundernas beteende och förväntningar ändras i snabb takt. Och i samma snabba takt måste vi vara beredda att hantera förändrade förutsättningar för att skapa effektiva kundmöten. Det kan handla om att införa innovativ teknik likväl som att hantera förändrade arbetssätt i organisationen.

CX, Customer Experience, innebär att ta ett helhetsansvar för kundens engagemang. Från att navigera på en webbsajt, konversera med en chattbot eller med kundtjänstpersonal, till att i slutändan få den tjänst eller vara som man förväntar sig.

I EX, Employee Experience, ingår att ta ansvar för att medarbetarna i organisationen har optimala förutsättningar i form av verktyg, teknik och arbetssätt för att må bra och göra ett bra jobb. Från att ha användarvänliga gränssnitt i kundmötet oavsett kanal, till kvalitetssäkring av svar i kunddialogen och möjlighet att följa upp sin egen prestation.

Innehåll, inspiration och erfarenhetsutbyte

Vi lovar en inspirerande och kunskapsrik eftermiddag där du får med dig insikter och omvärldsspaningar både från stora scenen och från diskussioner i breakout sessioner. I utvärderingar från tidigare event har många önskat än mer möjlighet till erfarenhetsutbyte. Därför bjuder vi under denna eftermiddag in till diskussion inom sju olika områden som vi vet att många företag och organisationer har på agendan. Våra CX-konsulter kommer dela med sig av tips och best practise inom dessa områden och ni kommer framförallt få möjlighet att dela erfarenheter i rundabordsdiskussioner med kollegor från olika branscher.

Välj två av nedan breakout sessioner i din anmälan.

  1. Framtidens kunddialog kräver insamling och analys av stora mängder data. Hur gör vi det bäst?
  2. Redan idag är medarbetarnas kompetens och behov enormt viktiga. I framtiden kommer detta behov öka, likaså behovet av hög medarbetarnöjdhet - Empowering. Hur lyckas vi?
  3. Inom många företag och organisationer är mängden ärendehantering större än direkta kundkontakter via kundtjänsten. Hur kan vi få bättre kontroll på kvalitet och våra flöden?
  4. WFM, Self scheduling – kan det öka vår produktivitet och effektivitet samtidigt som det ökar medarbetarnöjdheten?
  5. Majoriteten av alla kundkontakter startar på webben – hur kan vi öka lösningsgraden online och samtidigt minska antalet ej värdeskapande kontakter in till kundtjänsten?
  6. Omnikanal – Hur hanterar vi kunderna i flera kanaler och flera olika system så att de ändå upplever ett likartat bemötande
  7. Proaktivitet – hur kontaktar du dina kunder i rätt tid på rätt sätt?

Välkommen till en inspirationsdag full av innovation, diskussion och nätverkande!

 
Det praktiska

Datum: torsdagen 23 januari 2020

Tid: 13:00 - 17:30, därefter avrundar vi med mingel och tilltugg

Registrering: 12:00 - 13:00

Plats: Telias huvudkontor i Solna, granne med Westfield Mall of Scandinavia

Anmälan: via anmälningslänk här ovanför senast torsdagen den 16 januari

ACE Interact och nyheter i ACE 15

ACE Interact är det moderna webbaserade verktyget för kundinteraktioner. Vi börjar med att visa hur verktyget ser ut. Hur anpassar jag min arbetsyta? Hur tar jag emot olika mediakontakter? Vilka nya funktioner har kommit i den nya versionen? Därefter berättar vi om de övriga nyheterna i ACE 15.

Se vårt senaste webbinarium här intill.

"Intressanta ämnen som är högaktuella för oss. Gav många bra idéer."
"Godt at se nogle af de nye teknologier i brug"
"Väldigt bra talare, relevanta lösningar för kunderna i rummet. Stark struktur och väldigt trevligt event att gå på generellt sett."
Kommentarer från kunder som deltog på roadshow 2018
Boka Demo

Visst, vi kan beskriva de olika delarna av systemet och berätta om värdet de kan tillföra er organisation. Men det är först när du ser det med egna ögon som du får en full förståelse för vilka möjligheter som finns. Hör av dig till oss och boka en demo så tar vi dig med på en guidad tur av Telia ACE.

Boka demo